Selamat datang di website kami di www.imaginationmusicstore.com Kami adalah distributor penjual professional sound system, pro audio, mic, conference system, dan alat musik terlengkap di Jakarta! Pastikan anda melihat halaman PROFIL terlebih dahulu untuk melihat ketentuan yang berlaku
  • JBL EON615
  • Novation Launchkey Mini MKII MIDI Controller
  • Yamaha HS5 Active Monitor Studio
  • HK Audio Lucas Nano 300
  • Audio Technica AT2020
  • Focusrite Scarlett Studio Pack 2nd Generation
  • Sennheiser EW 335 G3 Cardioid Microphone Wireless System
  • Ibanez Talman TMB100 4-String Electric Bass Guitar
  • Tama Superstar Hyperdrive Maple ML62HZBNS 6-piece
  • Behringer CMD Studio 4A DJ Controller
  • Pearl Crystal Beat 6-Piece Shell Pack Ultra Clear
  • GFI System Specular Tempus Reverb & Delay Guitar Pedal
  • CORT CEC-1-OP Acoustic Electric
  • Mooer Red Truck Effect Strips
  • Mooer GE-200 Multi Effects and Amp Modelling
  • Trace Elliot ELF 200-watt Micro Bass Head
  • TC Electronic Hall of Fame 2 Reverb Pedal
  • Tokai AST-96SH OTM Limited Edition Japan - Ocean Turquoise Metallic with matching headstock
  • Fender Japan Traditional 70s Ash Telecaster RW Surf Green
  • Squier Contemporary Telecaster HH - Dark Metallic Red
Search
Search:
Login
Shopping Cart
shopping cart
Categories
Banner
dbx
soundcraft
JBL
shure
Sennheiser
Fender
Ibanez
Mapex
Zildjian
Alesis
Mackie
RCF
Allen & Heath
Peavey
Midas
AKG
Meinl
Marshall
Gallien & Krueger
Gibraltar
Others

Widget Ongkir & Cek Resi JNE

#508 of 2463 | prev product Prev - Next next product
printer email

product arrow Steinberg UR-RT2 USB Audio Interface with 2 Rupert Neve Transformers

Steinberg UR-RT2 USB Audio Interface with 2 Rupert Neve Transformers
Price Rp 7.560.000
Rp 6.300.000
Beli

Steinberg's 2-channel interface with Rupert Neve Transformers

The Steinberg UR-RT2 combines the company's acclaimed D-PRE Class A preamps with switchable Rupert Neve Designs input transformers to deliver a rich musical sound with enhanced harmonics. The UR-RT2 offers zero-latency monitoring with effects using dspMixFx software and the interface's integrated SSP2 DSP. Included is the VST 3 Basic FX Suite with the Sweet Spot Morphing Channel Strip, REV-X reverb, and Guitar Amp Classics plug-ins. You also get Cubase AI DAW software for Mac/PC and Cubasis LE for iPad. But it's the Rupert Neve transformers that make the Steinberg UR-RT2 truly special. Mr. Neve is a legendary pro audio designer and the UR-RT2 adds his renowned sound quality to a compact 24-bit/192kHz USB 2.0 interface that offers flexible I/O, rugged build quality, and outstanding value.

Easy, stable integration with any recording rig

For the UR-RT2, Steinberg's crack team of audio and driver software developers engineered an I/O implementation that gives you both stability and flexibility, with drivers that support ASIO, Core Audio, and WDM standards. This means you can connect to all DAWs that support any of these universal standards. What's more, the UR-RT2 features CC Mode, which enables it to easily connect to your iPad and work with a broad range of iOS audio apps.

Bundled Steinberg software for computer and iPad

The UR-RT2 includes Cubase AI, a streamlined version of Steinberg's world-class Mac/Windows production environment. On the road? Download Cubasis LE from the App Store for an enticing palette of recording and mixing features optimized for touchscreen operation on your iPad. Especially cool is the fact that Cubase can open Cubasis LE projects, so you can quickly capture your musical ideas on your iPad, then transfer them to Cubase for further development in your studio. With this degree of flexibility, you can take projects from concept to mastered album — all with one compact and cost-effective piece of hardware.

The magical Rupert Neve sound

Notice Rupert Neve's signature on the UR-RT2 faceplate. That's the Rupert Neve, the pro audio legend whose electronics designs defined the golden age of analog. Those of us at Sweetwater who have had the privilege of working on a Neve 8078 or its predecessors can attest to the fact that Neve's Series 80 consoles were indeed the pinnacle of handwired analog mixing desks. Mr. Neve has remained at the forefront of audio-circuit innovation for over half a century, and his current company, Rupert Neve Designs, continues to advance the state of the art with cutting-edge products that sound incredible and intelligently address the challenges of the digital age. The inclusion of Rupert Neve Designs input transformers in the Steinberg UR-RT2 makes this legendary sound available in a budget-friendly USB 2.0 interface.

Steinberg UR-RT2 USB Audio Interface Features:

  • 24-bit/192kHz USB 2.0 audio interface
  • 2 D-PRE Class A preamps deliver transparent and beautifully detailed sound
  • Switchable Rupert Neve Designs input transformers
  • Zero-latency monitoring with effects using dspMixFx software and integrated SSP2 DSP
  • VST 3 Basic FX Suite includes Sweet Spot Morphing Channel Strip, REV-X reverb, and Guitar Amp Classics plug-ins
  • Loopback function for easily streaming live performances
  • 48V phantom power switchable globally
  • 2 front-panel Mic/Line/hi-Z instrument combo jacks
  • 2 additional rear-panel Line inputs
  • MIDI input and output
  • Rugged all-metal casing
  • Compatible with all major recording software via ASIO, Core Audio, and WDM drivers
  • Cross-platform compatibility for Windows, macOS, and iOS (with Apple Camera Connection Kit, Lightning to USB Camera Adapter, or Lightning to USB 3 Camera Adapter)
  • Cubase AI multi-track software for Mac/PC included
  • Cubasis LE multi-track software for iPad included
  • iOS-ready CC Mode for use with iPad and iPhone

Tech Specs

  • Computer Connectivity: USB 2.0
  • Form Factor: Desktop
  • Simultaneous I/O: 4 x 2
  • Number of Preamps: 2
  • Phantom Power: Yes
  • A/D Resolution: 24-bit/192kHz
  • Built In DSP/FX: DSPMixFX software, REV-X reverb, Channel Strip, Guitar Amp Classics FX
  • Analog Inputs: 1 x XLR-1/4" combo (Hi-Z/mic/line), 1 x XLR-1/4" combo (mic/line), 2 x 1/4" (line)
  • Analog Outputs: 2 x 1/4" (main)
  • Headphones: 1 x 1/4"
  • MIDI I/O: In/Out
  • USB: 1 x Type B 2.0
  • Software: Cubase AI, Cubasis LE
  • OS Requirements - Mac: iOS 9 or later, OS X 10.11 or later, Intel Dual Core or higher
  • OS Requirements - PC: Windows 7 SP1 or later, Intel/AMD Dual Core or higher
  • Power Supply: 12V DC power supply (included)
  • Depth: 8.18"
  • Width: 7.79"
  • Height: 1.85"
  • Weight: 3.7 lbs.
  • Manufacturer Part Number: UR-RT2
Product Scroller
Information
Pembayaran
BCA

752-024-4110

A/N : Tony Kurniawan


Mandiri

900-00-2522173-1

A/N : Tony Kurniawan


News
17 November 2018
Pesanan Mixer Behringer Xenyx Q802 USB Meluncur Ke Kebon Jeruk, Jakarta Barat
Dan berangkat... Behringer Xenyx Q802USB... Yang tak kalah menarik di malming ini Brader yang satu ini mau bikin project recording dengan membeli item ini... Inspirasi saturday night bener2 menarik perhatian... Jadi kesempatan ini cuma datang 1 kali... Jadi jangan disia2kan juga... Ciptakan kreasimu... Semoga project nya berjalan dengan lancar... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

17 November 2018
Pesanan Gitar Akustik Elektrik Cort AD810E OP Meluncur Ke Pademangan, Jakarta Utara
Tengkyu Kak Yolanda... Balik lagi nih boyong gitar... Kali ini Cort AD-810E OP yang disikat... Bener2 kalau pecinta gitar akustik harus wajib punya koleksi gitar ini juga... Mulai dari yang mumer smp yang mahal apalagi di harga yang super miring seperti di IMS... Mantap harganya... Itemnya juga mantep dijiwa... Kualitas pastinya bener2 memuaskan... Maenkan akustikmu... Ciptakan kreasi yang lebih bener2 powerfull... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

17 November 2018
Pesanan DI Box Behringer GI100 Meluncur Ke Kelapa Gading, Jakarta Utara
Di bungkus... Behringer GI100 1unit... Thx Brader untuk belanjanya... Teman baru buat instrumen kesayangan... Manggung juga hasilnya gak akan sia2... Sound nya bakalan jadi lebih peka... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

15 November 2018
Pesanan Tuner Gitar Korg Pitchclip PC-1 Black Meluncur Ke Banda Aceh, D.I. Aceh
Tengkyu Brader yang jauh2 dari Aceh sudah jemput Korg PC1... Tuner impian yang dari kemarin diinginkan akhirnya berhasil dieksekusi... Wuih... Keren banget deh performing tunernya... Apapun jadi cepat buat tuning gitar kesayangannya... Gak perlu khawatir lama2 untuk steam nada... Pesanan sudah kami proses via SiCepat... Salam Sukses. detail

15 November 2018
Pesanan Kabel Interlink Bespeco SLYS2J300 Meluncur Ke Pulo Gadung, Jakarta Timur
Berangkat Lagi... Bespeco SLYS2J300... Mantap Brader... Tengkyu Brader untuk belanjanya... Dijamin memuaskan daripada bikin custom lagi... Pesanan sudah kami proses via GRAB... Salam Sukses. detail

15 November 2018
Pesanan Kabel Interlink Bespeco SLYS2J300 Meluncur Ke Bekasi, Jawa Barat
Tengkyu Brader sudah jemput Bespeco SLYS2J300... Siap pake untuk keperluan manggung deh... Hehehe... Pesanan sudah kami proses via GRAB... Salam Sukses detail

14 November 2018
Pesanan Jack Wireless Line6 Relay G30 Meluncur Ke Bandung, Jawa Barat
SOLD OUT... Line6 Relay G30 meluncur Ke Bandung... Thx Brader untuk jemputannya... Manggung super lancar & super maksimal... Tidak perlu takut lagi bergerak... Happy Shredding... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

14 November 2018
Pesanan DI Box Pasif Samson MD2 Pro Meluncur Ke Tanah Abang, Jakarta Pusat
Tengkyu Brader sudah jemput Samson MD2 Pro... DI Box pasif dari samson yang punya 2 channel... Mantap banget deh buat keyboard kesayangannya... Manggung juga makin lebih asyik lebih jelas soundnya... Pesanan sudah kami proses via JNE... Salam Sukses. detail

14 November 2018
Pesanan Senar Gitar Akustik Ernie Ball 2003 Meluncur Ke Cilandak, Jakarta Selatan
Tengkyu Brader sudah jemput ErnieBall 2003... Senar gitar akustik berukuran 12-54 yang enak banget buat digenjrang genjreng... Mau pelan mau cepat senarnya bener2 kuat banget. Gak mudah patah... Pilihan bener2 tepat banget... Pesanan sudah kami proses via GOJEK... Salam Sukses. detail

13 November 2018
Pesanan Efek Gitar Mooer 015 Brown Sound Meluncur Ke Kab. Sindereng Rappang, Sulawesi Selatan
Tengkyu Brader Kadek yang jauh2 dari Sulawesi sudah jemput Mooer 015 Brown Sound... Pecinta peavey yang gak mau terlewatkan koleksinya... Wajib koleksi efek ini dengan suara khas ala peavey yang rock classicnya bener2 kental banget... Happy Shredding... Pesanan sudah kami proses via J&T... Salam Sukses detail

» index berita
Testimonial
Enrico
Dari kemarin nyari valeton dapper acoustic mini ga ketemu2, akhirnya dapet nih disini. Malemnya chat besoknya paginya barang langsung sampe dirumah, responnya cepet bgt gokil!

Ami
Beberapa kali beli barang dari bung Tony. Pesan, bayar langsung diantar.... memuaskan, kualiatas barang ok punya.

Albert
Kabel jack bespeco 3m uda sampai nih bos. Packing aman, barang mantap, pengiriman cepat. Di tes, bagus, ga ada noise,, mantap dah, thx bos, sukses terus.

Ferdiansyah
Sellernya ramah & fast respon. Barang juga cepat sampai. Awalnya mau beli di tokped tapi udah kesorean, tapi tetep dilayanin walau manual .. proses satu jam barang sampai! Toko ini recomended. Gak ny... detail

Salim_alamsyah
[URL]
Salam sukses selalu.terima kasih bosskuh pak tony yg selalu respect sama pelanggan,Pesanan equalizer bss fcs 966 sudah mendarat dengan mulus dijonggol nih,dan sedang saya test zoos mantap perfect bang... detail

Arema Warda
Salam sukses ya brader, terima kasih blackstar fly stereo nya sudah sampai dengan selamat. Ane puas sekali belanja di sini, semoga terus berjalan dan makin sukses toko musik nya, the best place to b... detail

» lihat testimonial
» isi testimonial
 

© 2015 www.imaginationmusicstore.com

"Buat musikmu sesuai dengan imajinasimu"

Senin - Sabtu, Pkl. 10.30 - 18.00

Minggu & Tanggal Merah libur

Hubungi Kami di :

TONY KURNIAWAN

HP / WA : 081384476898

Pin BB : D88A26A3

Email :imagination.music15@gmail.com

Facebook : Imagination MusicStore

Blog : www.imaginationmusicstore.blogspot.com